ua en ru

Могерини і Лавров відзначили негативний вплив української кризи на відносини ЄС і Росії

Могерини і Лавров відзначили негативний вплив української кризи на відносини ЄС і Росії
Верховний представник ЄС з питань спільної зовнішньої політики і політики безпеки Федеріка Могерини і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров відзначають, що криза в Україні серйозно вплинув на відносини між ЄС та Російською Федерацією.

Верховний представник ЄС з питань спільної зовнішньої політики і політики безпеки Федеріка Могерини і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров відзначають, що криза в Україні серйозно вплинув на відносини між ЄС та Російською Федерацією. До такого висновку вони прийшли сьогодні під час зустрічі в швейцарському Базелі, де проходить міністерське засідання ОБСЄ, передає ЄС-Плюс.

"Верховний представник ЄС наголосила на необхідності для всіх сторін повністю виконувати Мінські угоди та робити конкретні кроки по зниженню тиску на місці з метою просування до остаточного припинення вогню і пошуку політичного вирішення кризи", - відзначили в прес-службі.

Нагадаємо, напередодні голова Європейської Ради Дональд Туск повідомив, що ЄС і США працюють над новими санкціями щодо Росії.