ua en ru

Моє майбутнє залежить від президента "Динамо", - Віда

Моє майбутнє залежить від президента "Динамо", - Віда Фото: Домагой Віда (fcdynamo.kiev.ua)

Сам Суркіс розповів, що запропонував захиснику продовжити контракт

Захисник київського "Динамо" Домагой Віда прокоментував перемогу своєї команди над "Марітіму" і вихід в груповий етап Ліги Європи, а також розповів про своє майбутнє. Про це повідомляє прес-служба "біло-синіх".

"Звичайно, ми задоволені, що пройшли далі, вітаю всіх з цим, усі футболісти молодці. Велике дякую глядачам за те, що підтримували нас протягом усього матчу. Головне, що вся команда діяла добре і показала результат, здобувши перемогу. Шкода, звичайно, що пропустили, але найголовніше, що пройшли далі", - сказав футболіст.

"У мене ще чинний контракт з "Динамо", а через пару днів подивимося, що буде. Все залежить від президента", - додав Віда.

У свою чергу Ігор Суркіс розповів програмі "ПроФутбол" про те, що запропонував захиснику Домагою Віді продовжити контракт.

"Щодо Домагою на мене ніхто не виходив. Я запропонував йому умови, на яких він може продовжити контракт з "Динамо". Ми з ним переговорили і, якщо на мене вийде "Бешикташ" і запропонує суму, яка влаштує нас - ми його відпустимо. Крім того Віда сказав, що готовий відіграти чинний контракт до кінця", - сказав Суркіс.

Нагадаємо, раніше головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував чутки про відхід Домагоя Віди в турецький "Бешикташ".