ua en ru

Модель XL: 2 сезон 3 випуск дивитися онлайн

Модель XL: 2 сезон 3 випуск дивитися онлайн Кадр з шоу Модель XL

Модель XL: 2 сезон 3 випуск дивитися онлайн можна на Styler

У вівторок, 18 вересня, о 21:30 глядачі каналу 1+1 побачили фінальний день кастингу революційного проекту Модель XL, в якому учасниці боролись за останні місця в 30-ці кращих моделей плюс сайз України.

А після виконання учасницями першого завдання від журі залишилося тільки 15 конкурсанток, які будуть жити в "модельному будинку" і продовжать боротьбу в проекті.

Дивитися 2 сезон 3 випуск шоу Модель XL на Styler.

Так, останніми на подіум в рамках кастингу вийшли дівчата, які прагнуть довести собі і оточуючим, що їх краса унікальна і варто обкладинок світових глянцю. У цьому випуску поборотися за участь в проекті вирішили прапорщик податкової поліції з Боярки, дружина барабанщика популярної групи і боксерка, яка вирішила викликати суддю проекту Богдана Юсипчук на поєдинок.

Дівчина перетворила модельний подіум в справжній боксерський ринг і своєю наполегливістю вразила членів журі Катерину Осадчу, Андре Тана, Богдана Юсипчука і Тетяну Мацкевич. Однієї з конкурсанток, яка вирішила спробувати себе в ролі моделі плюс сайз, стала дочка циркових артистів. Вона прийшла на проект Модель XL, щоб довести своїм рідним, що пишні форми - це не недолік, і вона зможе побудувати успішну кар'єру.

Модель XL: 2 сезон 3 випуск дивитися онлайнКадр з шоу Модель XL. Фото: Прес-служба 1+1

Як виявилося, під час кастингу судді були настільки вражені кількістю красивих дівчат, до наступного етапу відібрали більше учасниць, ніж потрібно було. Тому вони вирішили перевірити їх додатковим випробуванням - забігом на стадіоні.

Модель XL: 2 сезон 3 випуск дивитися онлайнКадр з шоу Модель XL. Фото: Прес-служба 1+1

Дівчатам потрібно було за відведений час не просто пробігти певну відстань, а й самостійно підібрати образ, зробити мейк-ап і встигнути відзняти красиві кадри у фотографа.

Модель XL: 2 сезон 3 випуск дивитися онлайнКадр з шоу Модель XL. Фото: Прес-служба 1+1

Крім того, судді оголосили головний приз другого сезону Модель XL, який отримає переможниця. Дівчина, яка зможе успішно пройти всі випробування від членів журі і довести, що вона зможе бути успішною моделлю плюс сайз, стане обличчям колекції для пишних жінок A.Tan Plus від Андре Тана, а також прикрасить обкладинку глянсового журналу Elle і виграє фотосесію в столиці моди Парижі.

Модель XL: 2 сезон 3 випуск дивитися онлайнКадр з шоу Модель XL. Фото: Прес-служба 1+1

Нагадаємо, Богдан Юсипчук разом з Катериною Осадчою, Андре Таном і Тетяною Мацкевич щовівторка о 21:30 на телеканалі 1+1 в проекті Модель XL шукають гарних пишних дівчат, які можуть стати українськими моделями плюс сайз і зламати стереотипи про жіночу красу.

Раніше ми публікували 2 сезон 2 випуск Модель XL.