ua en ru

Мода на хутряні шуби

Мода на хутряні шуби

Верхній одяг з натурального хутра — найкраще рішення для зими, яка завжди в тренді. Тепла, легка хутряна шуба чудово захищає від морозів, дозволяє виглядати вишукано, елегантно. Каталог інтернет-магазину "Роксан" постійно оновлюється, включає різноманітний вибір моделей перевірених виробників Туреччини. Вибирайте якісні вироби за чесними цінами за адресою.

Мода на хутряні шуби

Шуба з натурального хутра: особливості вибору

Шуба — не тільки ознака статусу. Сучасні моделі поєднують красу, практичність, в них тепло і комфортно. Бренд "Роксан" має багаторічний досвід з продажу хутряних виробів, є лідером ринку України. На які чинники варто звернути увагу, вибираючи виріб?

  • Матеріал. Поряд із завжди актуальною класикою (норка, чорнобурка, песець, мутон, лисиця тощо) користуються попитом шуби з "рекса", кролика, астрагана, вовка. Особливо вони цінуються молодіжною аудиторією за шовковистість, мінімальна вага, стильний вигляд. Хутро морського котика привертає увагу представниць прекрасної статі всіх вікових груп. Такі вироби універсальні, чудово виглядають, довго (більше шести років) служать. Моделі з поперечною викладенням нестриженого хутра допоможуть створити запам'ятовується стиль. Ще один маст-хев сезону — різнофактурні шуби. Поєднання матеріалів, майстерний крій підкреслюють красу хутра.
  • Довжина, розмір. Ультракороткі моделі чудово поєднуються з брутальними черевиками на шнурівці, а також з сукнями, модельними чобітьми. Середня і максі-довжина (зазвичай до середини ікри) практичніша. Вишукано виглядають вироби зі стриженого хутра, гладкі "плюшеві" моделі до середини коліна або трохи вище. Занадто щільно прилеглі, "розмір в розмір" вироби — моветон. Модниці віддають перевагу вільним силуетах, м'яко приталеним моделей, а також шубок оверсайз. Вони добре зберігають тепло. Плюс таких рішень — хутро довше не стирається, зберігає блиск. Високі замшеві, модні шкіряні або чоботи-панчохи доповнять образ.
  • Колір. Мода на натуральні відтінки незмінна. Тим, кому до смаку яскрава гама, адресовані колекції локальних яскравих відтінків: винного, темно-синього, блакитного, червоного кольору. Дизайнери пішли ще далі в розробці моделей шуб: графічні принти, широкі, вузькі смуги, контрастні клини, поєднання двох кольорів роблять кожну модель унікальною. Забарвлення під леопарда і рись увійшли в число трендових принтів поряд з квітковими мотивами. Вони виконуються на короткому хутрі (полірована норка, мутон, бобер).
  • Деталі. Європу захопила мода на укорочені рукава три чверті. Виглядають вони жіночно, мають практичні переваги: закоти не затираються, зручніше їздити за кермом. Щоб не було холодно, надягають подовжені рукавички. Але рукав стандартної довжини не зжив себе. Крім стандартної обробки актуальні манжети, закоти, складання, широкі галявини на рукаві, прямому або широкому. Об'ємні капюшони, відкладні коміри або повна відмова від ворота відрізняють сучасні моделі шуб.

Потрібна якісна, довговічна, модна шуба з хутра? Інтернет-магазин "Роксан" (Київ) — це великий вибір чоловічих і жіночих хутряних виробів.