ua en ru

Міжнародні грошові перекази від “TransferGo” за доступною ціною

Міжнародні грошові перекази від “TransferGo” за доступною ціною

За останніми підрахунками близько 2,3 мільйони українців залишили рідну землю з тією метою, щоб заробити на життя у більш заможних та стабільних країнах. Бойові дії, економічні труднощі, низька заробітна платня змушують громадян України не жити, а виживати, через що вони вимушені працювати у якості трудових мігрантів по всьому світу. Але у багатьох з них на батьківщині залишаються родини, яким потрібно постійно надавати фінансову допомогу. Послуги банків та спеціалізованих на міжнародних грошових переказах компаній часто є дійсно дорогими. Але зараз українці отримали гарну можливість заощадити на переказах додому, бо тепер для них є доступними послуги британської компанії “TransferGo”, яка була заснована п’ять років тому саме для того, щоб допомогти трудовим мігрантами, працюючим у Сполученому Королівстві, витрачати менше на комісію на перекази грошей своїм родинам.

Сервіс компанії є дуже якісним. “TransferGo” пропонує швидкі, дешеві та прості грошові перекази. Цікавим є те, що відправник не має ніяких грошових обмежень на переказ, але слід ураховувати можливі ліміти на переказ від банка одержувача, тому реципієнт повинен дізнатися про них заздалегідь.

Окрім надання своїм клієнтам послуг “TransferGo” також пропонує можливість отримання додаткового прибутку. Клієнти компанії можуть отримувати гроші за приведених користувачів, які повинні зробити грошовий переказ на визначену суму.

Компанія дуже сумлінно ставиться до надання своїх послуг та залучення нових клієнтів, тому її працівники постійно опитують клієнтів системи грошових переказів, відгуки та досвід використання яких можна знайти на сайті сервісу.

Міжнародні грошові перекази від “TransferGo” є дійсно вигідними, бо комісія на відправлення грошей складає лише 99 пенсів. Процес переказу грошей із “TransferGo” є дійсно простим, бо вам потрібно лише зареєструватися на сайті, створивши свій профіль, увійти до системи та вказати дані одержувача, і саме після цього ви вже матимете можливість надіслати необхідну суму. Існують випадки, коли відправнику буде потрібно підтвердити свою особистість, тому він буде змушений надати відскановану копію свого відповідного документу. Гроші надсилаються реципієнту після того, як вони будуть перераховані на рахунок “TransferGo”, після чого одержувач зможе забрати їх наступного робочого дня. Також компанія пропонує більш швидкий варіант переказу, який надає можливість отримати гроші вже через 30 хвилин.