ua en ru

МІУ підвищило заходи безпеки у зв'язку із зростанням кібер-загрози

МІУ підвищило заходи безпеки у зв'язку із зростанням кібер-загрози Фото: будівля Міністерства інфраструктури України (УНІАН)

Сайт Міністерства інфраструктури тимчасово не працює

Міністерство інфраструктури України підвищило заходи безпеки у зв'язку із зростанням кібер-загрози, в результаті якої стався збій його сайту. Про це у Facebook повідомила прес-секретар відомства Марина Томко.

"У зв'язку з отриманням низки повідомлень про зростання кібер-загрози, Міністерством інфраструктури вживаються заходи по підвищенню інформаційної безпеки. Сайт міністерства тимчасово не працює", - повідомила Томко.

У зв’язку з отриманням низки повідомлень про зростання кібер-загрози, Міністерством інфраструктури вживаються заходи з підвищення інформаційної безпеки. Сайт Міністерства тимчасово не працює.

Опубліковано Marina Tomko 24 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в роботі сайту Мінінфраструктури стався збій. У той же час РБК-Україна в прес-службі відомства відмовилися коментувати причини неполадок в роботі сайту. За даними джерел, сайт Міністерства інфраструктури України атакували хакери.

Крім того, стало відомо, що одеський аеропорт піддався хакерській атаці. Зокрема, хакерській атаці піддалася інформаційна система Міжнародного аеропорту "Одеса", яка відповідає за оновлення онлайн-табло та розкладу.