ua en ru

МІУ відібрало кандидатів на посаду керівника Іллічівського морського порту

МІУ відібрало кандидатів на посаду керівника Іллічівського морського порту Фото: ДП "Іллічівський морський торговельний порт" - особливо важливе для економіки підприємство

Всього комісія розглянула заяви та документи 22 кандидатів

Засідання постійно діючої Комісії Міністерства інфраструктури України для проведення конкурсного відбору керівників суб'єктів господарювання державного сектору економіки відбулось 28 вересня. На ньому розглядались пропозиції з управління підприємством учасників конкурсу на заміщення вакантної посади керівника ДП "Іллічівський морський торговельний порт". Повідомляє прес-центр МІУ.

Комісія заслухала презентації 12 учасників і шляхом голосування визначила 2 кандидатів, чиї конкурсні пропозиції було визнано найкращими. Ними стали Сергій Крижановський та Геннадій Скворцов.

З огляду на те, що ДП "Іллічівський морський торговельний порт" - особливо важливе для економіки підприємство, за вимогами конкурсу кадрова комісія Міністерства інфраструктури мала відібрати від 2 до 5 найкращих учасників з тим, щоб подати їх кандидатури комітету з призначення Мінекономрозвитку.

Відзначимо, що всього комісія отримала заяви та документи 22 кандидатів. За результатами розгляду пакетів документів до другого етапу конкурсу було допущено 12 учасників, що відповідали кваліфікаційним вимогам.

Нагадаємо, раніше голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі заявляв,що одного з кандидатів на пост директора Іллічівського порту лобіюють з Києва.