ua en ru

Митрополит Володимир успішно прооперований у Києві

Предстоятель Української православної церкви Московського патріархату митрополит Володимир сьогодні був планово прооперований у Києві.

Предстоятель Української православної церкви Московського патріархату митрополит Володимир сьогодні був планово прооперований у Києві, повідомляє ТСН.

Як повідомляється, операцію митрополиту Володимиру зробили в медичному центрі "Універсальна клініка "Оберіг", де предстоятель УПЦ отримує медичну допомогу і спостерігається.

За інформацією фахівців клініки "Оберіг", операція пройшла успішно, стан пацієнта відповідає обсягу оперативного втручання. Нагадаємо, що митрополиту 77 років.

Останні кілька років постійно повідомляється про проблеми митрополита зі здоров'ям. Глава УПЦ МП 30 жовтня 2011 був госпіталізований у важкому стані через проблеми з диханням, були підозри на пневмонію. До цього його прооперували у зв'язку з переломом шийки стегна. Операція пройшла успішно. До виконання своїх обов'язків митрополит повернувся в квітні 2012 р., провівши засідання Священного Синоду Української Православної Церкви