ua en ru

Мітинги у Києві: фото другого дня протестів

Мітинги у Києві: фото другого дня протестів Фото: мітинги в Києві сьогодні проходять під будівлею НБУ

Мітинги в Києві тривають другий день

Мітинги у Києві сьогодні, 16 листопада, тривають. Як відомо, близько двох тисяч протестувальників зібралися під будівлею Національного банку України. У той же час, біля Верховної Ради на вулиці Грушевського порожньо, учасників акції протесту там немає. Поліція ще до появи мітингувальників на вулиці Інститутській посилила заходи безпеки.

Мітинги у Києві: фото другого дня протестівМітинги у Києві: фото другого дня протестівМітинги у Києві: фото другого дня протестівМітинги у Києві: фото другого дня протестівМітинги у Києві: фото другого дня протестівМітинги у Києві: фото другого дня протестівМітинги у Києві: фото другого дня протестівМітинги у Києві: фото другого дня протестівМітинги у Києві: фото другого дня протестів

Нагадаємо, що мітинги в Києві почалися вчора, 15 листопада. Люди вийшли на мітинг у центрі столиці вимагаю від парламенту ухвалити закон про захист ошуканих вкладників, який був внесений в Раду президентом України Петром Порошенком. У той же час, люди, які зібралися вчора під НБУ, скандували "Гонтареву на нари".

Вчорашні мітинги закінчилися близько 15:00, і учасники акції протесту в Києві залишили вулиці Грушевського та Інститутську.

Крім того, вчора Верховна Рада ухвалила закон про захист ошуканих вкладників. Зазначимо, що документ розроблений з метою захисту ошуканих банком фізичних осіб, вирішення питання про повернення втрачених коштів, а також унеможливлення подібних ситуацій в майбутньому.

Фото і відео РБК-Україна