ua en ru

На мітингах в Одесі сталася бійка між прихильниками Труханова і Боровика

На мітингах в Одесі сталася бійка між прихильниками Труханова і Боровика Фото: мітинг в Одесі

Мітинги прихильників Боровика і Труханова закінчилися

На мітингах в Одесі, які проходили біля і всередині окружного адміністративного суду, сталася бійка між прихильниками кандидата на пост мера Одеси Саші Боровика і його опонента - Геннадія Труханова. Про це повідомляє "Думська".

Як повідомляється, учасники мітингу на підтримку кандидата на пост мера Одеси Саші Боровика і їхні опоненти, які виступають за Геннадія Труханова, залишають територію окружного адміністративного суду, що на другому станції Фонтану.

"Під завісу дійства один з учасників мітингу на підтримку Боровика, відомий активіст Сергій Гуцалюк підбіг до організатора мітингу за Труханова, який стояв біля мікрофона, став хапати його за одяг з криком: "Твоя банда двічі на мене робила замах!". Зав'язалася бійка, яку незабаром припинили співробітники міліції - вони вивели Гуцалюка за оточення", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, сторони ще якийсь час продовжували перепалку кричалками і піснями, після чого стали розходитися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі біля і всередині окружного адміністративного суду проходили мітинги на підтримку кандидата на пост мера Одеси Саші Боровика. Присутнім протистояли прихильники Геннадія Труханова.