ua en ru

Мітинг під Радою: в урядовий квартал стягнули 500 правоохоронців

Мітинг під Радою: в урядовий квартал стягнули 500 правоохоронців Фото: сутички під Радою (РБК-Україна/Віталій Носач)

Внаслідок сутичок від Радою постраждали кілька правоохоронців

Під час мітингу під Верховною радою у Києві у вівторок, 19 червня, посилено заходи безпеки в урядовому кварталі. За порядком стежать близько 500 правоохоронців, передає поліція Києва.

"Учасники акцій влаштували сутичку під стінами Верховної Ради України. Інформація про постраждалих уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейські та військовослужбовці Національної гвардії України заступили на охорону правопорядку під час мітингу. Уточнюється, що заявки про проведення акцій протесту завчасно були подані до Київської міської державної адміністрації.

Мітинг під Радою: в урядовий квартал стягнули 500 правоохоронцівМітинг під Радою: в урядовий квартал стягнули 500 правоохоронцівМітинг під Радою: в урядовий квартал стягнули 500 правоохоронцівМітинг під Радою: в урядовий квартал стягнули 500 правоохоронцівМітинг під Радою: в урядовий квартал стягнули 500 правоохоронців

Фото: зіткнення під Радою (РБК-Україна)

"За попередніми даними, внаслідок конфлікту кілька правоохоронців отримали тілесні ушкодження. Інформація про постраждалих уточнюється. Окрім того, одного активного учасника події доставили до управління поліції", - зазначили у поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що з'явилося відео зіткнень в Києві під Верховною радою на мітингу за участю афганців, чорнобильців та шахтарів.