ua en ru

Мітинг під Радою: за порядком стежить близько 700 поліцейських і військових Нацгвардії

Мітинг під Радою: за порядком стежить близько 700 поліцейських і військових Нацгвардії Фото: мітинг під Радою 29 жовтня (прес-служба НПУ)

Правоохоронці забезпечують безпеку учасників акції під Верховною Радою

Поліція спільно з Національною гвардією забезпечує безпеку учасників акції під Верховною Радою України в неділю, 29 жовтня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"За порядком стежить близько 700 поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України", - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, сьогодні біля будівлі парламенту зібралося найбільше за останній тиждень людей: нині там перебуває близько 400 осіб.

"Аби забезпечити безпеку учасників акції та на належному рівні підтримувати правопорядок поліцейські та гвардійці підсилили патрулювання до завершення заходу", - доповіли у відомстві.

Там також висловили сподівання, що й організатори акції, і її учасники дотримуватимуться загальноприйнятих правил поведінки та не порушуватимуть закон. Поліцейські своєю чергою обіцяють робити все, аби попередити можливі провокації та припинити правопорушення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі закликав людей прийти на віче під Верховною Радою 29 жовтня, яке заплановане на 12:00 неділі.