ua en ru

Мітинг під Радою: МВС повідомляє про близько 50 активістах в наметовому містечку

Мітинг під Радою: МВС повідомляє про близько 50 активістах в наметовому містечку Фото: мітинг під Радою (РБК-Україна)

Міністерство внутрішніх справ назвало актуальну кількість мітингувальників

У Міністерстві закордонних справ (МВС) повідомили про близько півсотні активістів у наметовому містечку неподалік від будівлі парламенту. Про це повідомляє прес-служба МВС України в Facebook.

"Київ: станом на 8:30 у наметовому містечку на вулиці Грушевського від вулиці Липської до Шовковичної перебуває близько 35 осіб біля наметів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, в той же час, в містечку, розташованому в парку та на площі Конституції біля наметів перебуває близько 20 чоловік.

#Київ: Станом на в наметовому містечку на вул. Грушевського від вул. Шовковичної до вул. Липської перебуває б...

Опубліковано МВС України 24 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву генерального прокурора України Юрія Луценка, що правоохоронна система буде притягати до відповідальності всіх учасників акції протесту, які застосовували силу під час акцій біля Верховної Ради України минулого тижня.

"Правоохоронна система буде жорстко притягати до відповідальності всіх, хто у ході акцій мирного протесту побив демонстрантів, це стосується як одного працівника поліції, якого ми встановили кількох учасників акції, які напали на працівників Національної поліції або Національної гвардії", - заявив Луценко.