ua en ru

Мітинг у Києві: фото третього дня протестів

Мітинг у Києві: фото третього дня протестів Фото: учасники мітингу в Києві прийшли під будівлю НБУ

На мітинг у Києві сьогодні вийшли близько двох тисяч людей

Мітинг у Києві, фото якого РБК-Україна зібрала в галерею, сьогодні, 17 листопада, триває третій день. Протестувальники організованою колоною прийшли під будівлю Національного банку України з боку станції метро Хрещатик. В акції протесту сьогодні беруть участь близько двох тисяч осіб.

Металодетектори, які були встановлені на вулиці Інститутській з боку Хрещатика ще в перший день протестів у Києві, прибрали. У той же час, за порядком у центрі столиці стежать поліцейські, а також військові Національної гвардії України.

Мітинг у Києві: фото третього дня протестівМітинг у Києві: фото третього дня протестівМітинг у Києві: фото третього дня протестівМітинг у Києві: фото третього дня протестівМітинг у Києві: фото третього дня протестівМітинг у Києві: фото третього дня протестівМітинг у Києві: фото третього дня протестівМітинг у Києві: фото третього дня протестів

Нагадаємо, що мітинг у Києві, який повинен був відбутися сьогодні за участю Профспілок, вчора був скасований.

"Профспілки не відмовляються від своїх намірів і вийдуть на акції на початку грудня, коли в парламенті буде розглядатися і буде прийматися бюджет, який передбачає підвищення соціальних стандартів...Ми будемо асистувати вашого розгляду і голосування закону про бюджет", - заявив голова Федерації профспілок України Григорій Осовий.