ua en ru

Містичний детектив «Привиди у Венеції» онлайн вже на SWEET.TV

Містичний детектив «Привиди у Венеції» онлайн вже на SWEET.TV

В національному онлайн-кінотеатрі SWEET.TV детективна прем’єра ― фільм «Привиди у Венеції» онлайн. Якщо є таємниця, людина має її розгадати ― це одна з її потреб. Саме тому нас так ваблять заплутані історії. А якщо додати трохи містики ― то стрічка стає ще цікавішою. А загадок і цікавих історій у фільмі «Привиди у Венеції» чимало. Тож вмикайте прем’єру 2023 онлайн українською у відмінній якості на SWEET.TV.

СЮЖЕТ: Детектив Еркюль Пуаро на пенсії живе у Венеції. На Гелловін письменниця Аріадна Олівер переконує Пуаро стати учасником спіритичного сеансу, щоб викрити медіума Джойс Рейнольдс як шахрайку. Але все змінює вбивство ― Джойс Рейнольдс знаходять простромленою на статуї у дворі. Що за страшна таємниця ховається в стінах старовинного палаццо? А головне ― хто і чому вбив «медіума»? Відповіді, як і притаманно творам Крісті, будуть неочікувані та несподівані.

ЦІКАВІ ФАКТИ

  • Це третя екранізація твору Агати Крісті: 2010 року історія була включена до серіалу про Пуаро з Девідом Суше, а 2014 року стала одним з епізодів французького серіалу «Загадкові вбивства Агати Крісті».
  • «Привиди у Венеції» ― це також третя кіноісторія про Пуаро, режисером якої є сер Кеннет Брана. Він не лише режисер стрічки, а й виконавець головної ролі і п'ятнадцятий актор, який втілив на екрані Еркюля Пуаро
  • Зйомки фільму проходили у Венеції (хоча дія роману відбувається у Великобританії).
  • Ще цікавий факт про фільми серії. Є одна неявна річ яка присутня в кожній стрічці ― це твори Чарльза Діккенса. У третьому фільмі Пуаро пропонує Леопольду Фер'є почитати Діккенса.

А ми пропонуємо вже зараз подивитися містичний детектив «Привиди у Венеції» онлайн українською і без реклами на SWEET.TV.

SWEET.TV ― сервіс неймовірних історій на кожен день

Фільм ― унікальний інструмент, завдяки якому людина може пережити великий спектр різних історій не виходячи з дому. Тому ми так любимо кіно ― це безпечна подорож світами та часом. І чим більше крутих фільмів доступно нам, тим краще.

В кінозалі SWEET.TV є 10 000+ фільмів. Прем’єри та ретро, мюзикли та найстрашніші жахи, супергеройські саги та комедії. Варто згадати всесвіт Зоряних війн, франшизи «Місія неможлива», «Форсаж», «Назад у майбутнє», «Трансформери», «Хрещений батько», «Люди в чорному», світ Гаррі Поттера, Marvel, DC, «Ґодзілла» та багато іншого. Кожен день ― нове кіно, нова історія і нові враження.

Серіали на будь-який смак. На SWEET.TV нещодавно розпочалося велике серіальне оновлення. Розпочалося ― бо незабаром ще з’являться нові, відомі та улюблені шоу. Але вже зараз серед лідерів перегляду ― «Убивства в одній будівлі», супергеройський «Шибайголова», історії поза часом ― «Загублені», «Відчайдушні домогосподарки», а також нові «Пацієнт», «Початкова школа Ебботта», «Ломка».

Мультфільми для дітей. Дитяча аудиторія ― один з пріоритетів SWEET.TV. Тому саме на цьому сервісі з’являються мультсеріали українською, які дітлахи дивляться із задоволенням. Також на SWEET.TV багато цікавих повнометражних мультфільмів і кіно. Що варто згадати: «Щенячий патруль», «Крижане серце», Шрека, Крудсів, Посіпак, франшизу «Мадагаскар», неймовірних принцес Disney, неповторний світ від Dreamworks та сучасні анімації Pixar. Дивитися ― не передивитися.

Велика кількість фільмів, мультфільмів та майже всі серіали входять до підписки SWEET.TV. І кожен новий глядач може отримати безкоштовно тестову підписку, навіть без додавання картки. Тож підключайтесь безкоштовно зараз ― дивіться кіно, серіали, мультики та телебачення в одному сервісі всюди, де є інтернет.