ua en ru

Місія ОБСЄ встановила камеру відеоспостереження на КПВВ "Маріїнка"

Місія ОБСЄ встановила камеру відеоспостереження на КПВВ "Маріїнка" Фото: ОБСЄ (flickr.com/osce)

Відеоспостереження буде сприяти цілодобовому моніторингу режиму припинення вогню на Донбасі

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ на Донбасі встановила камеру відеоспостереження на контрольно-пропускному пункті в'їзду-виїзду "Маріїнка". Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

Повідомляється, що українська сторона Спільного центр контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін сприяє СММ ОБСЄ в нарощуванні можливостей дистанційного спостереження за політикою безпеки на Донбасі.

До камер відеоспостереження, які вже використовуються, додалася ще одна - на контрольно-пропускному пункті в'їзду-виїзду "Маріїнка" (Донецька область).

Зазначено, що встановлення додаткового технічного засобу спостереження сприятиме ефективному цілодобового моніторингу режиму припинення вогню, який порушується незаконними збройними формуваннями окремих районів Донецької та Луганської областей.

ЗА СПРИЯННЯ УКРАЇНСЬКОЇ СТОРОНИ СЦКК МІСІЯ ОБСЄ ВСТАНОВИЛА ЩЕ ОДНУ КАМЕРУ ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ Українська сторона Спільног...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше представники СММ ОБСЄ на Донбасі 12 вересня побачили три колони військової техніки біля підконтрольного бойовикам "Луганської народної республіки" селища Георгіївка.