ua en ru

Місія МВФ вважає, що пенсійна реформа дає очікувані результати, - Мінсоцполітики

Місія МВФ вважає, що пенсійна реформа дає очікувані результати, - Мінсоцполітики Ілюстративне фото (flickr.com/Jamille Wilson)

Рева провів зустріч з делегацією місії МВФ

Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ), яка працює в Україні до 19 вересня, вважає, що пенсійна реформа дає очікувані результати. Про це йдеться у повідомленні на сайті Міністерства соціальної політики.

Як зазнається, очільник Мінсоцполітики Андрій Рева провів зустріч з делегацією місії МВФ на чолі з головою Рон ван Роденом, у ході якої обговорювався хід пенсійної реформи в Україні.

"Коли тільки був прийнятий закон про пенсійне забезпечення, в нас були декотрі побоювання, щодо достатності стимулів для людей, які б спонукали їх і довше працювати, але зараз ми бачимо, що ви вийшли на правильний шлях", - цитує Мінсоцполітики ван Родена.

Також зазначається, що за оцінкою місії МВФ, пенсійна реформа дає очікувані й раніше обговорені результати.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що минулої п'ятниці прем'єр-міністр України Володимир Гройсман завляв, що результати переговорів з Міжнародним валютним фондом (МВФ) будуть оголошені через два тижні. Крім того, повідомлялося, що Гройсман очікує фіналізації консультацій з МВФ щодо ціни на газ у вересні.

Зазначимо, однією з вимог МВФ для надання Україні чергового траншу є підвищення ціна на газ.