ua en ru

Мірошниченко пропонує розглянути законопроект про спрощення держреєстрації прав на нерухомість

Представник Президента в парламенті Юрій Мірошниченко від імені глави держави попросив народних депутатів внести в проект порядку денного ряд законопроектів, які потребують розгляду. З такою пропозицією він виступив в ході сьогоднішнього засідання погоджувальної ради, передає кореспондент РБК-Україна.
"Президент сподівається на професійну та злагоджену роботу. Цілий ряд законопроектів підготовлені по результату доопрацювання комітету з питань економічних реформ для втілення програми реформ Президента і внесені до порядку денного... разом з тим, просимо розглянути на цьому пленарному тижні ті пріоритетні законопроекти, які не встигла розглянути Верховна Рада, і включити наступні законопроекти: №0233... - "Про ратифікацію інструменту підписки на акції ЄБРР, які підлягають оплаті за вимогою", №9372... - щодо спрощення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, внесений Кабінетом міністрів, №9387... - законопроект про загальнодержавну систему надання екстреної медичної допомоги, внесений Кабінетом міністрів, №9386 - проект закону про особливості діяльності закладів охорони здоров'я, внесений Кабінетом міністрів", - підкреслив Мірошниченко.
Він також висловився за те, щоб на майбутньому пленарному тижні депутати розглянули законопроект №9127 "Щодо гарантій держави щодо виконання судових рішень".
"Є прохання, щоб ми це питання розглянули, можливо, на цьому тижні, залежно від позиції Кабінету міністрів і досягнутих домовленостей", - зазначив Мірошниченко.
Також він запропонував розглянути наступного тижня законопроект №6343 - "Про благодійність та благодійні організації" і "9514 - "Внесення змін до закону України про судоустрій і статус суддів (щодо удосконалення положень про статус членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України".