ua en ru

МОЗ доручено затвердити у триденний строк нову редакцію статуту "Охматдиту"

Прем'єр-міністр України Микола Азаров підписав розпорядження Кабінету міністрів України від 24 грудня 2012 р. № 1071-р "Про скасування деяких наказів Міністерства охорони здоров'я". Згідно з розпорядженням, скасовується скасування посади генерального директора національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит", повідомляє прес-служба уряду.

Розпорядженням скасовуються накази МОЗ від 28 листопада 2012 р. № 258-о "Про затвердження нової редакції статуту Національної дитячої лікарні "Охматдит", від 4 грудня 2012 р. № 270-о "Про приведення організаційної структури Національної дитячої лікарні "Охматдит" у відповідність з статутом" і від 12 грудня 2012 р.№ 276-о "Про призначення В. Поворознюка".

Міністерству охорони здоров'я доручено затвердити у триденний строк нову редакцію статуту "Охматдиту", передбачивши в ньому створення наглядової ради, а також норму про те, що генеральний директор лікарні призначається на посаду і звільняється з посади за погодженням з Кабінетом міністрів України.

Дане розпорядження підписане на виконання доручення Президента України Віктора Януковича від 21 грудня 2012 р. № 1-1/3363 з метою збереження доступності та якості високоспеціалізованої медичної допомоги дітям, яка надається в "Охматдиті".

Читайте також: Янукович доручив Кабміну розробити модель управління лікарнею "Охматдит"