ua en ru

МОЗ спростовує інформацію про масове пошкодження вночі автомобілів швидкої допомоги

Міністерство охорони здоров'я України спростовує інформацію щодо пошкодження вночі автомобілів швидкої медичної допомоги.

Міністерство охорони здоров'я України спростовує інформацію щодо пошкодження вночі автомобілів швидкої медичної допомоги. Про це повідомляє прес-служба МОЗ.

"У засобах масової інформації з'явилася інформація від позафракційного народного депутата Анжеліки Лабунської про те, що начебто минулої ночі "...близько 50 "тітушек" під прикриттям 20 міліціонерів розгромили майже усі автомобілі швидкої медичної допомоги, порізали колеса, виламали двері і швидкі не придатні для подальшого використання". Також народний депутат повідомила, що на "території комунального підприємства "Київмедспецтранс" за адресою пр. Правди, 85 повністю виведено з ладу 30 автомобілів "швидкої", - йдеться у повідомленні.

Прес-служба МОЗ України повідомляє, що ця інформація не відповідає дійсності. За словами головного інженера комунальної організації "Київмедспецтранс" Миколи Качана, підприємства "Київмедспецтранс" розташовані за адресами: вул. Куренівська, 16в та вул. Дегтярівська, 25, а не за адресою пр.Правди, 85.

"За останню добу жодних протиправних дій щодо працівників та майна підприємства вчинено не було. На сьогодні на викликах працює 150 автомобілів", -- розповів Качан. Щодо пошкоджених автомобілів, які побачила Лабунська, то фахівець "Київмедспецтранс" пояснив, що це були автомобілі, які проходять технічні огляди, тобто їх перевіряють, замінюють необхідні деталі тощо.

Нагадаємо, вчора в Києві було пошкоджено один автомобіль швидкої медичної допомоги, який належить "Київмедспецтранс" - в автомобіля були проколоті колеса та вибите скло. На сьогодні після заміни колес та скла автомобіль знову вийшов на роботу.