ua en ru

МОЗ оприлюднило дати поставок в Україну препаратів для боротьби з онкологією

МОЗ оприлюднило дати поставок в Україну препаратів для боротьби з онкологією Фото: ліки

МОЗ закуповує ліки спільно з британським закупівельним агентством Crown Agents

Міністерство охорони здоров'я оприлюднило дати поставок в Україну препаратів для боротьби з онкологією. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

Як повідомляється, щодо титячої онкології, з 84 позицій лікарських засобів та медичних виробів укладено угод на закупівлю 50-и препаратів.


"З них вже поставлено 8 лікарських засоби, будуть поставлені до початку червня - ще 18. Уточнюється та погоджується можливість поставки по 21 номенклатурній позиції. На даний момент переоголошуються тендери по 13 позиціях", - йдеться у повідомленні.

"По дорослій онкології : з 82 позицій лікарських засобів та медичних виробів укладено угоди на закупівлю 55-и препаратів. З них вже поставлені, або будуть поставлені до кінця травня 18 позицій лікарських препаратів, до кінця червня - ще 17 препаратів. На даний момент уточнюється можливість поставки 11 лікарських засобів. Переоголошуються тендери по 16 позиціях", - йдеться в прес-службі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МОЗ посилює контролює за операційними процесами, які супроводжують закупівлю ліків через міжнародні спеціалізовані організації.