ua en ru

У Мін'юсті сформували громадську раду з люстрації

У Мін'юсті сформували громадську раду з люстрації Фото: Міністерство юстиції

Задорожну сьогодні обрали головою департаменту з питань люстрації

У Міністерстві юстиції України сьогодні сформували громадську раду з питань люстрації. Про це сказав заступник міністра юстиції Сергій пєтухов під час брифінгу у вівторок, 25 квітня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це був третій конкурс тому, що цього комісія не знайшла підходящий кандидатів. Комісія вибрала Анастасію Задорожну. Крім того, минулого тижня було сформовано громадську раду",- сказав Пєтухов

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що переможцем конкурсу на посаду глави департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції України стала Анастасія Задорожна. Задорожна перемогла в конкурсі з результатом у 19,05 бали. Крім того, Олександра Чіковані обрали заступника голови департаменту, начальником відділу правового забезпечення та науково-аналітичної роботи департаменту.

Крім того, за результатами конкурсу стали відомі імена переможців на посаді спеціаліста відділу правового забезпечення та науково-аналітичної роботи та провідного спеціаліста відділу інформаційно-аналітичної роботи та взаємодії з громадськими інститутами.