ua en ru

У зоні АТО за минулу добу втрат серед українських військових немає

У зоні АТО за минулу добу втрат серед українських військових немає Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики 36 разів відкривали вогонь у напрямку українських військ

За минулу добу російсько-окупаційні угруповання у зоні проведення антитерористичної операції 36 разів відкривали вогонь у напрямку українських військ, з них 16 обстрілів характеризуються як неприцільні, втрат серед українських військових немає. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Наприкінці минулої доби у районі проведення АТО основна активність бойовиків фіксувалась на Приморському напрямку, де після 18:00 російські окупанти з мінометів калібру 82 міліметри били по наших позиціях поблизу Гнутового та Талаківки.

Крім того, біля Талаківки бойовики ввечері і вночі кілька разів використовували стрілецьку зброю та відкривали вогонь із гранатометів та озброєння БМП.

У штабі повідомили, що Водяне вже кілька днів поспіль перебуває в епіцентрі вогневого протистояння, наприкінці доби тут бойовики тричі обстріляли українські опорні пункти з великокаліберних кулеметів, також під вогнем опинились українські укріплення у районі Лебединського, Павлополя та Старогнатівки.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 11.09.2017 року. Наприкінці минулої доби у районі проведення АТО основна акт...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 вересня 2017 р.

На Донецькому напрямку після 18 години ворог двічі обстрілював з гранатометів і великокаліберних кулеметів наші позиції в Авдіївській промзоні. З гранатометів найманці били по українських захисниках на околицях Кам’янки та Новгородського.

На Луганському напрямку за добу зафіксований один обстріл.

Нагадаємо, у Генштабі Збройних сил України заявили, що на окупованих бойовиками територіях Донбасу нині перебуває близько 6 тисяч російських військовослужбовців.