ua en ru

За минулу добу позиції сил АТО були обстріляні 42 рази

За минулу добу позиції сил АТО були обстріляні 42 рази Фото: війна на Донбасі

Найбільше обстрілів, 29 - в Донецькому напрямку

Російські бойовики не припиняють обстрілювати позиції Збройних Сил України. Про це йдеться в зведенні прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 15 березня.

Так, за минулу добу було зафіксовано 42 обстріли. З них 29 - на Донецькому напрямку, 12 - на Маріупольському та 1 - на Луганському напрямках.

Також бойовики обстріляли опорні пункти на Світлодарській дузі: в Зайцевому - з мінометів калібру 120 та 82-мм та гранатометів і кулеметів, а в Новгородському та Майорську - з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 15 березня 2016 року:Російськими бойовиками не припиняються обстр...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 14 марта 2016 г.

З АГС та кулеметів великого калібру були обстріляні позиції поблизу Луганського, Пісків та Верхньоторецького, а укріплення поруч з Авдіївкою - з міномета та АГС.

На Маріупольському напрямку в районі Новотроїцького бойовики з танку випустили по позиціям сил АТО 18 снарядів та 25 мін з мінометів калібру 82 мм близько 19.00.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російські бійці обстріляли українських військових в Мар'їнці, Красногорівці, Широкіно та Талаківці.

В окремих випадках українські бійці відкривали вогонь у відповідь на обстріли зі стрілецької зброї та гранатометів.

Нагадаємо, в зоні АТО 13 березня загинув один український військовий, ще один - поранений.