ua en ru

За минулу добу на Донбасі зафіксовано 3 обстріли, поранено військового

За минулу добу на Донбасі зафіксовано 3 обстріли, поранено військового Фото: солдат ЗСУ (flickr.com/ministryofdefenceua)

Сили АТО не відкривали вогонь у відповідь

Минулої доби, 7 березня 2018 року, в зоні АТО на Донбасі бойовики тричі обстріляли позиції українських військових, унаслідок чого один боєць Збройних Сил України отримав поранення. Про це повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Максим Праута на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

Зокрема зазначено, що на Луганському напрямку вчора незаконні збройні формування двічі порушили режим тиші.

"Під обстрілом російсько-окупаційних військ зі станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів опинилися наші позиції в районі Луганського та Троїцького", - зазначив полковник.

Своєю чергою на Донецькому напрямку бойовики один раз відкрили прицільний вогонь у бік сил АТО: терористи застосували стрілецьку зброю в районі Красногорівки.

"За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовий отримав поранення. Стан його здоров’я - задовільний", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом середи, 7 березня, у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики один раз провели обстріл позицій українських військовослужбовців.