ua en ru

Бойовики на Донбасі порушили перемир'я, поранено українського військового

Бойовики на Донбасі порушили перемир'я, поранено українського військового Фото: в зоні АТРО поранено українського військового (ministryofdefenceua)

Бойовики провели обстріл позицій сил АТО

Протягом середи, 7 березня, у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі бойовики один раз провели обстріл позицій українських військовослужбовців. Внаслідок цього було поранено одного українського військовослужбовця, передає прес-центр штабу АТО.

"Перемир’я, про яке домовилася Тристороння контактна група, з вини російсько-окупаційних військ у повній мірі не дотримувалося… На Донецькому напрямку противник зі стрілецької зброї вів вогонь біля Красногорівки. Унаслідок цього обстрілу поранення зазнав військовослужбовець Збройних сил України (ЗСУ)", - йдеться у повідомленні

На інших ділянках порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Військовослужбовці ЗСУ, які виконують завдання на першій лінії оборони, знаходяться на своїх постах, укріплюють позиції та спостерігають за противником.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 7 березня 2018 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 7 березень 2018 р.

Нагадаємо, в зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 6 березня 2018 року, загинув один український військовослужбовець.