ua en ru

За минулу добу на Донбасі зафіксовано 22 обстріли, поранено 2 військові

За минулу добу на Донбасі зафіксовано 22 обстріли, поранено 2 військові Фото: обстріли в зоні АТО

Провокаційні обстріли сил АТО не припиняються

Протягом минулої доби, 16 квітня 2017 року, підтримувані Росією бойовики загалом здійснили 22 обстрілів позицій сил антитерористичної операції на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Провокаційні обстріли сил АТО не припиняються. За минулу добу російсько-окупаційні війська 22 рази обстріляли позиції Збройних Сил України", - йдеться у ранковому зведенні штабу.

За даними відомства, на Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник накривав морських піхотинців поблизу Павлополя.

На Донецькому напрямку, позиції сил АТО у районі Авдіївки противник обстрілював із гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру, а по опорних пунктах поруч населеного пункту Зайцеве ворог вів вогонь із озброєння БМП та гранатометів.

Своєю черго на Луганському напрямку, по позиціях поруч Катеринівки, противник застосував міномети калібру 120 мм та автоматичні гранатомети.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 17 квітня 2017 року Провокаційні обстріли сил АТО не припи...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 квітня 2017 р.

"За минулу добу двоє українських захисників отримали поранення", - констатували у штабі АТО.

Нагадаємо, раніше Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співпраці в Європі (СММ ОБСЄ) констатувала збільшення кількості випадків порушення режиму припинення вогню, так званого "режиму тиші", у Донецькій області.