ua en ru

За минулу добу бойовики 47 разів порушили режим тиші

За минулу добу бойовики 47 разів порушили режим тиші Фото: бойовики

Бойовики обстріляли Новозванівку з мінометів і зенітної установки

За минулу добу бойовики 47 раз обстріляли позиції українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку зафіксовано 10 порушень режиму тиші. Бойовики стріляли в районі Станиці Луганської, Новоолександрівки і Новозванівки з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, в Новозванівці бойовики стріляли з мінометів та зенітної установки.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 17 обстрілів. Противник порушував режим тиші в районі Павлополя, Новотроїцького, Водяного, Широкіно і Гнутово, використавши при цьому гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю. Під вогонь з 82-мм мінометів потрапив Павлопіль, а по позиціях сил АТО у Водяному окупанти відкривали вогонь з БМП.

На Донецькому напрямку зафіксовано 20 обстрілів. Бойовики з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки, Новгородського, Новоселівки, Троїцького, Верхньоторецького, Кам'янки, Майорска і Зайцево. Крім того, на вказаних ділянках бойовики застосували міномети 120-го і 82-го калібру.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 02 жовтня 2016 року За минулу добу російсько-окупаційні війська 47 разі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 1 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в районі міста Золоте Луганської області на 10-й день після домовленостей в Мінську зякщо сторони здійснили розведення сил.