ua en ru

За минулу добу бойовики 34 рази порушили режим тиші, - штаб АТО

За минулу добу бойовики 34 рази порушили режим тиші, - штаб АТО Фото: бойовики продовжують порушувати режим тиші

Також в зоні проведення АТО було виявлено проліт 4 безпілотників

За минулу добу бойовики 34 рази порушили режим тиші в зоні проведення антитерористичної операції. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку зафіксовано 8 порушень режиму тиші. Під вогонь з кулеметів і стрілецької зброї потрапили Новоолександрівка і Новозванівка. Крім того, по Новоалександровці вів вогонь снайпер, а по Станиці Луганській відкривали вогонь з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 10 обстрілу. Противник порушував режим тиші в районі Мар'їнки, Старогнатівки, Широкіно і Павлопіля, застосувавши вогнепальну зброю. А в районі Богданівки відкривали вогонь з гранатометів.

На Донецькому напрямку зафіксовано 16 обстрілів. Бойовики з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки, Кам'янки, Верхнеторецького і Зайцевого. Також за Авдіївці ворог відкривав вогонь артилерії 122-го калібру, а по Верхнеторецькому та Авдіївці окупанти стріляли з мінометів 120-го і 82-го калібру.

Також повідомляється, що в зоні проведення АТО за минулу добу було виявлено проліт 4 безпілотників.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 01 жовтня 2016 року За минулу добу російсько-окупаційні війська 34 рази...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі в односторонньому порядку припинили пропуск осіб на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" в Луганській області.