ua en ru

Мінтрансзв'язку відкидає звинувачення П.Андрєєва щодо недопуску ревізорів до перевірок на об'єктах відомства

Міністерство транспорту та зв'язку України відкидає звинувачення голови ГоловКРУ Петра Анрєєва щодо недопуску ревізорів до перевірок на об'єктах, що перебувають у сфері управління Мінтрансзв'язку, повідомляє прес-служба відомства.

ГоловКРУ в 2010 р. провело більше 50 перевірок на 31 підприємстві Мінтрансзв'язку. На всіх великих підприємствах, що перебувають у сфері управління Мінтрансзв'язку, постійно здійснюється державний операційний аудит ГоловКРУ.

«Міністерство зацікавлене в прозорості роботи підконтрольних йому підприємств, і саме за його ініціативою, згідно з листом Міністра транспорту та зв'язку України від 12.04.2010, ГоловКРУ почало перевірки на об'єктах Укрморрічфлоту», - йдеться в заяві міністерства.

За інформацією відомства, міністром були здійснені всі можливі заходи для врегулювання ситуації.

Нагадаємо, голова Головного контрольно-ревізійного управління України Петро Андрєєв сьогодні заявив, що міністр транспорту України Костянтин Єфименко блокує перевірку результатів діяльності окремих підрозділів свого відомства. Працівники контрольних органів мають ускладнення під час роботи в українських морських портах, повідомив він.