ua en ru

У Мінську проходить зустріч політичної підгрупи по Донбасу

У Мінську проходить зустріч політичної підгрупи по Донбасу Фото: представник України в тристоронньої контактної групи Леонід Кучма

Підгрупа проводить першу зустріч в поточному році

У Мінську сьогодні, 12 січня 2016 року, проходить зустріч політичної підгрупи тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні Міністерства закордонних справ Білорусі в Twitter.

"Робоча група з політичних аспектів врегулювання на сході України проводить 1-е в 2016 році засідання в Мінську", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що звільнення полонених і допуск міжнародних гуманітарних організацій у в'язниці на Донбасі будуть ключовим питанням на засіданні гуманітарної підгрупи тристоронньої контактної групи в Мінську 13 січня 2016 року.

"Перед святами бойовики пообіцяли допустити принаймні Червоний Хрест у в'язниці. Питання допуску, як і звільнення полонених - буде ключовим в гуманітарній підгрупі в Мінську 13 січня. Пройдемося по кожній прізвища, я все ж вірю, що питання повинний зрушити з мертвої точки", - у своєму Facebook повідомила Ірина Геращенко.