ua en ru

У Мінську почали зустріч робочі підгрупи по Донбасу

У Мінську почали зустріч робочі підгрупи по Донбасу Фото: будівля МЗС Білорусі (twitter.com/belarusmid)

Російська сторона запропонує провести міжнародне розслідування вбивства ватажка "ДНР"

У середу, 5 вересня, у Мінську почали засідання робочі підгрупи тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ (МЗС) Білорусі у Twitter.

"У Мінську проходить зустріч робочих підгруп тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на сході України", - йдеться у повідомленні.

У Мінську почали зустріч робочі підгрупи по Донбасу

Раніше РБК-Україна повідомляло, що на черговому засіданні тристоронньої контактної групи по Донбасу в Мінську російська сторона запропонує провести міжнародне розслідування вбивства ватажка "Донецької народної республіки" Олександра Захарченка.

Нагадаємо, що в ООС повідомили, що ситуація на Донбасі стає більш напруженою.

Додамо, що раніше у Мінську домовилися про перемир'я на Донбасі з 29 серпня. Упродовж так званого "хлібного перемир’я", яке тривало з 1 липня до 20 серпня, Київ зафіксував майже 1500 обстрілів з боку бойовиків.

Також відзначимо, що на Донбасі за добу, 4 вересня, обійшлось без втрат серед українських військових. Також у Міноборони додали, що станом на ранок 5 вересня бойовики двічі обстрілювали позиції ООС, втрат у лавах українських військових немає.