ua en ru

Бойовики "ДНР" надали гарантії безпеки для відновлення мобільного зв'язку

Бойовики "ДНР" надали гарантії безпеки для відновлення мобільного зв'язку Фото: будівля засідання ТКГ (twitter.com zelenskaaira10)

У Мінську домовилися про необхідність відновлення мобільного зв'язку на Донбасі

У ході засідання тристоронньої контактної групи (ТКГ) у Мінську досягнуто згоди про необхідність відновлення лінії мобільного зв'язку, в ОРДО запевнили у наданні гарантій безпеки для ремонтних бригад. Про це повідомила в Facebook прес-секретар представника України в тристоронньої контактної групи в Мінську Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"Під час засідання досягнуто згоди про необхідність відновлення лінії мобільного зв'язку, ОРДО запевнила у наданні гарантій безпеки для ремонтних бригад. Українська сторона надала такі гарантії ще 12 лютого 2018, інформація про це була передана СММ ОБСЄ", - повідомила Оліфер.

За її словами, на сьогоднішньому засіданні підгрупи взяв участь представник компанії мобільного зв'язку "Водафон Україна". Він підкреслив, що компанія готова відремонтувати відповідне обладнання, яке знаходиться на непідконтрольній Україні частині Донбасу.

"Після проведення необхідних ремонтних робіт на пошкоджених об'єктах компанії, у разі необхідності, українська сторона готова розглянути питання щодо поліпшення якості роботи мереж на території ОРДЛО", - підсумувала Оліфер.

Нагадаємо, що Оліфер повідомила, що в Станиці Луганській 5 березня 2018 року може відбутися розведення сил і засобів.