ua en ru

Мінсім'ї очікує до кінця 2009 р. отримати 505 млн грн на реконструкцію НСК «Олімпійський».

На реконструкцію НСК «Олімпійський» Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту України очікує до кінця 2009 р. отримати майже 505 млн грн. Про це сьогодні на брифінгу повідомив заступник міністра з питань сім'ї, молоді і спорту Ростислав Карандєєв, передає кореспондент РБК-Україна. За його словами, це не просто кошти, які були б використані в якості авансу в рамках робіт, які будуть виконуватись наступного року. «Ні, для авансу на наступний рік ми просимо Кабінет міністрів виділити 200 млн грн. А 505 млн грн - це ті кошти, які потрібні нам вже сьогодні», - сказав він.

Р.Карандєєв зазначив, що близько 200 млн грн вже передані виконавцю робіт як аванс для виготовлення для НСК «Олімпійський» конструкцій накриття. При цьому він додав, що передбачається виділити в цьому році ще близько 200 млн грн. «Ці кошти теж будуть авансом робіт, які будуть виконані у наступному році. Це, зокрема, виготовлення металоконструкцій, тросів, залучення кранів, та інше», - сказав він.

Він також повідомив, що металоконструкції для стадіону мають бути виготовлені на «Криворіжсталі» та на заводі ім. Ілліча.