ua en ru

У Мінрегіоні озвучили зарплату для переможців кадрових конкурсів

У Мінрегіоні озвучили зарплату для переможців кадрових конкурсів Фото: Геннадій Зубко

За його словами, реформування Мінрегіону та скорочення чисельності штату на 30% дозволяє пропонувати конкурентну винагороду

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКХ пропонує конкурентну зарплату переможцям кадрових конкурсів. Про це заявив очільник міністерства, віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко, передає прес-служба віце-прем'єра.

"Реформування Мінрегіону та скорочення чисельності штату на 30% дозволяє вже сьогодні пропонувати кандидатам конкурентну винагороду. Так, у міністерстві для спеціаліста вона сягає 8 тисяч гривень", - зауважив Зубко.

Він також поінформував, що Європейський союз до кінця 2016 року запустить програму підтримки реформування державної служби в Україні з обсягом фінансування у 104 млн євро, з яких 90 млн євро буде використано на бюджетну підтримку зарплат у міністерствах.

"За рахунок цих коштів кожний міністр, визначивши ключових для впровадження реформ працівників, зможе ще збільшити їм заробітну плату. Таким чином зарплата персоналу у центральному органі виконавчої влади, який задіяно в ключових для країни реформах, перевищуватиме середню зарплату держслужбовця, перевищуватиме середню на ринку", - зазначив віце-прем'єр.

Нагадаємо, колишній перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе призначений заступником голови Мінрегіону.