ua en ru

Мінрегіон підготує деталізовану програму з розвитку будівництва доступного і соціального житла на 2013 р. протягом місяця, - Вілкул

Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул впевнений, що протягом місяця Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства підготує деталізовану програму по розвитку будівництва доступного і соціального житла. Про це віце-прем'єр заявив РБК-Україна.

"Ми зараз дуже детально вивчаємо всі програми по доступному і соціальному житлу, які є в державі для того, щоб визначити найбільш ефективну модель, яка буде реалізовуватися в цьому році і протягом місяця, я думаю, ми представимо програму, вже конкретизовану, деталізовану на цей рік", - сказав Вілкул.

У той же час він не відповів на запитання, у скільки разів уряд буде просить парламент збільшити обсяги фінансування програми доступного житла, про що раніше заявляв голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін.

Нагадаємо, за словами Рисухіна, Мінрегіон за підсумками І кв. 2013 р. буде просити збільшити фінансування програми доступного житла майже в 4 рази - до 196 млн грн.

Читайте також: В Україні в 2012 р. за програмою "Доступне житло" надано субсидій на 139,3 млн грн