ua en ru

Мінрегіон обіцяє доставити весь гумгруз адресатам на Донбасі до 1 січня

Мінрегіон обіцяє доставити весь гумгруз адресатам на Донбасі до 1 січня Джерело фото:057.ua

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства обіцяє доставити весь гуманітарний вантаж адресатам на Донбасі до 1 січня 2015 р. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр - глава Мінрегіону Геннадій Зубко, передає прес-служба відомства.

"Сьогодні і в понеділок і вівторок триватиме гуманітарна місія. Рятувальники протягом цього часу адресно доставлять весь гуманітарний вантаж. Ситуація на території, контрольованій бойовиками, складна, але переговори тривають. І ми сподіваємося, що ніхто на цих територіях не залишиться без нашої допомоги", - сказав Зубко.

Нагадаємо, 25 грудня за дорученням Президента України та Прем'єр-міністра України на Схід України доставлено 326 тонн гуманітарного вантажу, призначеного для соціальних установ і мирного населення, яке проживає на території, контрольованій бойовиками.

27 грудня гуманітарний вантаж доставили соціальним установам в Красному Лучі та Алчевську Луганської області. 60 тонн гуманітарного вантажу доставлено у село Ольховатку, Камишеваху, Булавинку, міста Углегорськ та Дебальцеве Донецької області. Сьогодні буде доставлено адресатам ще 60 тонн вантажу.