ua en ru

Мінприроди передало матеріали розслідування діяльності Держекоінспекції в СБУ, - Семерак

Мінприроди передало матеріали розслідування діяльності Держекоінспекції в СБУ, - Семерак Фото: Остап Семерак

Остап Семерак повідомив, що матеріали з ДЕІ передані правоохоронцям

Міністерство екології та природних ресурсів України передало матеріали внутрішнього розслідування діяльності Державної екологічної інспекції в НАБУ, СБУ, ГПУ, МВС і Національну поліцію. Про це повідомив глава міністерства Остап Семерак на своїй сторінці у Facebook.

"Це десятки сторінок виявлених порушень. Не виключено, що звернення тіньових коштів у тогочасній системі ДЕІ може обчислюватися сотнями тисяч доларів. Тепер це справа правоохоронних органів та антикорупційних структур", - написав він.

Крім того, Остап Семерак наполягає на ліквідації ДЕІ.

"Я продовжую наполягати на ліквідації ДЕІ в нинішньому форматі. Занадто довго вона була вражена корупційними бацилами, щоб розраховувати на її одужання. Природоохоронним наглядом і контролем повинні займатися нові люди, для яких важлива охорона навколишнього середовища, а не "ціна питання", - додав він.

Як і обіцяв, Мінприроди передало матеріли внутрішнього розслідування діяльності Державної екологічної інспекції до НАБУ...

Опубліковано Остапом Семераком 10 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство екології та природних ресурсів України активно рухається до повного переходу на систему електронних адміністративних послуг.