ua en ru

Міносвіти дозволило проживання студентів з Донбасу в гуртожитках навчальних закладів під час літніх канікул

Міністр освіти і науки України Сергій Квіт доручив керівникам вищих, професійно-технічних навчальних закладів усіх форм власності та підпорядкування дозволити продовження проживання студентів з Донецької та Луганської областей в гуртожитках навчальних закладів під час літніх канікул.

Міністр освіти і науки України Сергій Квіт доручив керівникам вищих, професійно-технічних навчальних закладів усіх форм власності та підпорядкування дозволити продовження проживання студентів з Донецької та Луганської областей в гуртожитках навчальних закладів під час літніх канікул. Про це йдеться у наказі МОН № 1/9-331 від 24 червня 2014 р.

"Зважаючи на напружену суспільно-політичну ситуацію, що склалася в окремих населених пунктах Донецької та Луганської областей, з метою безпеки життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу, прошу, у разі звернення студентів (учнів) з цих регіонів, які навчаються у вищому (професійно-технічному) навчальному закладі, забезпечити продовження їхнього проживання в гуртожитках під час літніх канікул", - йдеться у документі.