ua en ru

Міноборони заявляє про повну готовність українських військових до захисту Маріуполя

Міноборони заявляє про повну готовність українських військових до захисту Маріуполя Фото: Міноборони України

Оборону Маріуполя забезпечують кращі підрозділи ЗСУ

Міністерство оборони України заявляє про повну готовність українських військовослужбовців до захисту Маріуполя Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"Військовослужбовці Збройних сил України, які виконують бойові завдання по обороні Маріуполя, повністю екіпіровані, озброєні, пройшли навчання та бойове злагодження і в даний час забезпечені усім необхідним для виконання завдань за призначенням. Серед них є як мобілізовані, так і професійні військовослужбовці, які повністю готові до захисту Маріуполя", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що інформація, поширена в Інтернеті про непідготовленість бійців для захисту Маріуполя, не відповідає дійсності.

"На сьогодні оборону Маріуполя забезпечують кращі частини і підрозділи Збройних сил України, серед яких - бійці морської піхоти, високомобільних десантних військ, ракетних військ і артилерії", - додали в Міноборони.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, Створення демілітаризованої зони не означає вихід українських військовослужбовців з Маріуполя Донецької області.