ua en ru

Міноборони виділило 18 підрозділів і 9 оперативних груп на випадок форс-мажорних обставин на виборах, - Шкіряк

Міноборони виділило 18 підрозділів і 9 оперативних груп на випадок форс-мажорних обставин на виборах, - Шкіряк
Міністерство оборони України виділило 18 підрозділів і 9 оперативних груп на випадок непередбачених обставин у ході виборчого процесу на позачергових парламентських виборах 26 жовтня.

Міністерство оборони України виділило 18 підрозділів і 9 оперативних груп на випадок непередбачених обставин у ході виборчого процесу на позачергових парламентських виборах 26 жовтня. Про це на прес-конференції в Києві повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Можна з упевненістю сказати, що Міністерство оборони, МВС і СБУ сьогодні діють в єдиному ключі. Вони повністю координують свої дії. Зокрема повідомляю про те, що Міністерство оборони України виділило 18 підрозділів і 9 оперативних груп, які будуть готові за будь-яких форс-мажорних обставин оперативно реагувати та забезпечувати належної порядок спільно з підрозділами МВС і СБУ", - сказав він.

Нагадаємо, в Україні в день виборів Верховної Ради України до охорони громадського порядку будуть залучені 82 тис. співробітників органів внутрішніх справ.