ua en ru

У Міноборони уточнили інформацію щодо постраждалих військових у зоні АТО

У Міноборони уточнили інформацію щодо постраждалих військових у зоні АТО Фото: АТО на Донбасі (facebook.com-ato.news)

За минулу добу у зоні АТО поранено 2 військових, сьогодні вранці внаслідок обстрілів один військовий загинув, ще одного поранено

У Міністерстві оборони України уточнили інформацію щодо постраждалих військових у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це на брифінгу розповів спікер Міноборони Дмитро Гуцуляк.

Так, Гуцуляк повідомив, що за минулу добу, 19 квітня 2018 року, на Донбасі внаслідок обстрілів було поранено двох українських військовослужбовців. Наразі їх госпіталізовано. Стан одного військового важкий, іншого - задовільний.

Крім того, представник Міноборони додав, що сьогодні вранці, 20 квітня 2018 року, внаслідок обстрілів з боку бойовиків загинув український військовий 1981 року народження. Ще один військовий отримав поранення, його госпіталізовано. Військовий знаходиться у важкому стані.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні вранці бойовики обстріляли позиції сили антитерористичної операції (АТО) на Донецькому напрямку з реактивних систем залпового вогню "Град".