ua en ru

Бойовики з "Градів" обстріляли позиції сил АТО під Маріуполем, - штаб

Бойовики з "Градів" обстріляли позиції сил АТО під Маріуполем, - штаб Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

До цього востаннє бойовики застосовували "Гради" в грудні 2017 року

Проросійські бойовики обстріляли позиції сили антитерористичної операції (АТО) на Донецькому напрямку з реактивних систем залпового вогню "Град". Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що бойовики обстріляли з "Градів" позиції сил АТО в районі Лебединського. Обстріл почався близько 06:00 і тривав більше години.

"За цей час окупанти випустили по українських позиціях 40 реактивних снарядів. Слід зазначити, що востаннє застосування противником РСЗВ "Град" в штабі АТО фіксували 18-19 грудня 2017 року в районі Зайцевого", - йдеться в повідомленні.

Крім того, супротивник застосував міномети і артилерійські системи в районі Широкиного та Попасної, Новотроїцького та Водяного.

Прес-центр штабу АТО повідомляє: Від початку сьогоднішньої доби російсько-окупаційні війська здійснили 8 обстрілів...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 20 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО загинув український військовий, ще один отримав поранення. Як наголошується, в результаті обстрілу загинув військовий з Лисичанська.