ua en ru

Міноборони створило групу для перевірки розкрадань палива в зоні АТО

Міноборони створило групу для перевірки розкрадань палива в зоні АТО Фото: Степан Полторак

Вже є перші результати

Міністерство оборони України створило робочу групу для перевірки інформації про розкрадання палива в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це у Facebook повідомив міністр оборони Степан Полторак.

"Для перевірки фактів протиправної діяльності окремих осіб, які відповідають за зберігання і використання пального та незаконної торгівлі пальним у прикордонних з зоною АТО районах створена робоча група. До складу цієї групи входять представники служби Тилу, Озброєння, а також Військової служби правопорядку ЗС України", - повідомив Полторак.

За його словами, робота по виявленню та притягненню до відповідальності вже має результати.

"Нещодавно в місті Балаклія Харківської області співробітники Військової служби правопорядку затримали водія автомобільного взводу однієї з військових частин, який "реалізував 100 літрів дизельного палива, злитого з службового автомобіля". Правопорушник затриманий, стосовно нього розпочато кримінальне провадження", - додав міністр.

В умовах сьогодення, факти розкрадання держмайна неприпустимі! Переконаний, разом поборемо стару систему. У посадових ос...

Posted by Степан Полторак on 18 августа 2015 г.

Нагадаємо, раніше в Міноборони відзвітували про готовність фортифікацій у зоні АТО.