ua en ru

Міноборони: зараз у лікарнях перебувають 119 військовослужбовців, поранених в АТО

Міноборони: зараз у лікарнях перебувають 119 військовослужбовців, поранених в АТО Фото: спікер Міноборони України Оксана Гаврилюк

Ще 73 особи проходять реабілітацію в санаторіях

У лікарнях Міністерства оборони України на сьогодні перебувають 119 українських військовослужбовців, поранених в ході проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях. Про це повідомила речник Міноборони Оксана Гаврилюк сьогодні на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогодні на лікуванні та на контролі в закладах охорони здоров'я Міністерства оборони перебуває 119 військовослужбовців, поранених в ході проведення антитерористичної операції, 73 проходять реабілітацію в санаторно-курортних закладах. Всього реабілітаційне лікування пройшли 205 учасників АТО",- розповіла Гаврилюк.


Крім того, за її словами, деякі військовослужбовці перебувають на реабілітації за кордоном.

"14 військовослужбовців перебуває на лікування за кордоном, з них п'ятеро в Німеччині, четверо - в Литві, двоє - в США, двоє - в Латвії, а також один - в Польщі",- додала Гаврилюк.

Нагадаємо, 10 березня 2016 року Кабінет міністрів України створив центр соціально-трудової реабілітації постраждалих бійців АТО.