ua en ru

Міноборони РФ готує зйомки пропагандистських відеосюжетів про ситуацію на Донбасі

Міноборони РФ готує зйомки пропагандистських відеосюжетів про ситуацію на Донбасі Фото: військові РФ на Донбасі

Обстановка вздовж лінії розмежування на Донбасі набуває ознак деескалації

Міністерство оборони Російської Федерації готує зйомки пропагандистських відеосюжетів про ситуацію на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Центр інформаційного протиборства Південного ВО ЗС РФ залучає підрозділи 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ для зйомок постановочних пропагандистських відеосюжетів, з метою дезінформації про дотримання противником режиму повного припинення вогню у районі Ясинуватої та Авдіївки", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загалом обстановка вздовж лінії розмежування сторін набуває ознак деескалації. Про це, як повідомляють у розвідці, свідчить зменшення застосування бойовиками важкого озброєння.

Разом з тим, зазначається, що бойовики у порушення домовленостей щодо повного припинення вогню здійснювали демонстраційні (провокаційні) обстріли із застосуванням мінометів (82-мм, 120-мм), озброєння та стрілецької зброї позицій підрозділів сил АТО на Авдіївському, Курахівському та Маріупольському напрямках.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 13 лютого Обстановка вздовж лі...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 13 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія перекинула в ЛНР групу "козаків" та військову техніку.