ua en ru

Міноборони робить спроби повернути собі приміщення, передане Вищого спецсуду, - голова Верховного суду

Міністерство оборони України вживає спроби повернути в управління відомства приміщення, яке раніше було надано Кабінетом міністрів України, Вищому спеціалізованому суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Міністерство оборони України вживає спроби повернути в управління відомства приміщення, яке раніше було надано Кабінетом міністрів України, Вищому спеціалізованому суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ. Про це журналістам заявив голова Верховного суду України Ярослав Романюк, передає кореспондент РБК-України.

"Коли був призначений міністр оборони Тенюх, почалися спроби скасувати попереднє розпорядження Кабінету міністрів з тим, щоб повернути цю будівлю тому в оперативне управління Міністерства оборони",- заявив Романюк.

За його словами, спроби забрати приміщення відбуваються і при нинішньому керівництві Міноборони. Романюк зазначив, що мова йде про приміщенні Національної академії оборони за адресою проспект Повітрофлотський, 28.

Голова Верховного суду підкреслив, що раніше Вищий спецсуд тимчасово перебував у приміщенні Верховного суду України. Романюк зазначив, що умови роботи Вищого спецсуду не були відповідними. Через брак площі у Вищому спецсуді не укомплектовано штат, зокрема з 120 місць зайнято 95.