ua en ru

Міноборони підтвердило особу загиблого під час вибуху автомобіля

Міноборони підтвердило особу загиблого під час вибуху автомобіля Фото: вибух автомобіля (youtube.com-Infotech LTD)

У відомстві підтвердили інформацію про особу загиблого

Міністерство оборони України підтвердило особу загиблого під час вибуху автомобіля, який стався сьогодні вранці в Солом'янському районі Києва. Про це інформує прес-служба відомства.

"Сьогодні вранці, 27 червня, у Солом'янському районі міста Києва стався вибух автомобіля, в результаті якого загинув співробітник Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковник Максим Шаповал", - повідомили у відомстві.

У міноборони додали, що на місці події працюють співробітники Національної поліції, рятувальники, сапери і експерти-криміналісти. Подія кваліфіковано як терористичний акт. Всі обставини трагедії встановлюються.

Нагадаємо, раніше спікер міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко заявив, що особистість загиблого під час вибуху автомобіля встановлена.

"Внаслідок цього злочину є один постраждалий, один загинув. Оскільки загиблий військовослужбовець ЗСУ, підслідність, швидше за все, буде змінена. Інший постраждалий - літній чоловік, його забрала швидка, його життю нічого не загрожує", - заявив Шевченко.