ua en ru

В Міноборони підтвердили інформацію про трьох поранених на Донбасі військових

В Міноборони підтвердили інформацію про трьох поранених на Донбасі військових Фото: АТО на Донбасі (facebook.com ato.news)

Стан здоров’я одного військового - важкий, ще двох військових - задовільний

В зоні проведення антитероричтичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 29 березня 2018 року, поранено трьох українських військовослужбовців. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

"На жаль, внаслідок масивних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ, двоє захисників України були поранені, ще один військовий отримав бойове травмування. Їх було оперативно доставлено медичних закладів. Стан здоров’я одного із наших захисників - важкий, ще двох військових - задовільний", - повідомив він.

Як зазначили у Міноборони, за минулу добу зафіксовано 57 обстрілів оборонних укріплень українських військових з боку проросійських бойовиків російсько-окупаційних військ, 55 з них визначені як прицільні.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко повідомляв, що за час проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі поранені більше 13 тис. українських військових.