ua en ru

В Міноборони підтвердили інформацію про травмування українського військового на Донбасі

В Міноборони підтвердили інформацію про травмування українського військового на Донбасі Фото: солдати ЗСУ (flickr.com/ministryofdefenceua)

Бойовики 4 рази обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 13 березня 2018 року, один український військовий отримав бойове травмування. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

"Внаслідок обстрілів з боку бойовиків на Донецькому напрямку один український військовий отримав бойове травмування", - повідомив він.

За словами Гуцуляка, за минулу добу у зоні АТО бойовики здійснили 4 прицільні обстріли українських позицій. Українські військові минулої доби вогонь у відповідь не відкривали.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Бахмутському районі Донецької області виявили тіло чоловіка у військовій формі. Жодних документів, які б засвідчували особу, при ньому не було виявлено.

"Тіло доставлено до Бахмутського відділення бюро судово-медичних експертиз ГУ НП у Донецькій області для проведення розтину та гістологічної експертизи. На цей час представниками Національної поліції та Військовою службою правопорядку ЗС України здійснюються заходи щодо ідентифікації тіла", - повідомляли у штабі АТО.